Οδηγίες για αγορά μέσω ΕΟΠΥΥ

Ο ΕΟΠΥΥ  εφαρμόζει αλλαγές στην διαδικασία αγοράς ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Από 01/02/2017 οι ασθενείς δεν θα έχουν την δυνατότητα να εισπράξουν χρήματα για αγορές προϊόντων από τα ασφαλιστικά ταμεία.
Υπεύθυνοι γι'αυτό θα είναι τα κατά τόπους καταστήματα που θα έχουν συνάψει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Οι ασφαλισμένοι είναι υποχρεωμένοι: 

 • Να έχουν την γνωμάτευση από τον θεράποντα ιατρό θεωρημένη από τον ελεγκτή του ασφαλιστικού τους ταμείου
 • Κατόπιν μπορούν να κάνουν τις αγορές από συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ κατάστημα πληρώνοντας μόνο την συμμετοχή που αναγράφεται στην ιατρική γνωμάτευση και τυχόν διαφορά στην τιμή του προϊόντος, αν υπάρχει, από την τιμή που αποζημιώνει ο ΕΟΠΥΥ.
 • Να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο εκτέλεσης της γνωμάτευσης ή σε περίπτωση παραλαβής από τρίτο, το ειδικό έντυπο παραλαβής από τρίτο ( και τα δύο τα παραλαμβάνετε από το κατάστημα).

Απαραίτητα έγγραφα για την αγορά από το κατάστημα μας : 

 1. Ιατρική γνωμάτευση θεωρημένη από τον ελεγκτή ιατρό.

Απαραίτητα έγγραφα για την αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα :

 • Ιατρική γνωμάτευση θεωρημένη από τον ελεγκτή ιατρό.
 • Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
 • Αποστολή της γνωμάτευσης σας με courier που θα σας υποδείξουμε με δική μας χρέωση.
 • Παραλαβή της γνωμάτευσης από την εταιρεία μας και έλεγχος αυτής.
 • Αποστολή των προϊόντων και του έντυπου παραλαβής το οποίο θα πρέπει να υπογραφεί και να επιστραφεί πίσω στην εταιρεία μας.
 • Εάν δεν μπορεί να υπογράψει ο ίδιος ο ασφαλισμένος τότε θα πρέπει να υπογραφεί το ειδικό έντυπο τρίτου από κάποιον συγγενή.

 

Σχετικά έγγραφα:

Ειδικό έντυπο παραλαβής από τρίτο.

Κατ'οίκον νοσηλεία

Η κατ’ οίκον φροντίδα είναι μια επιλογή διακριτικής και άνετης νοσηλείας που βελτιώνει σημαντικά τη ψυχική διάθεση του ασθενή, διευκολύνει την ανάρρωση του, μειώνει τον κίνδυνο για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, μειώνει τις χρονοβόρες μετακινήσεις, ενθαρρύνει και υποστηρίζει το οικείο περιβάλλον του ασθενούς.
περισσότερες πληροφορίες

Οξυγονοθεραπεία

Η οξυγονοθεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση υποξυγοναιμίας. Πριν από τη χορήγηση οξυγόνου πρέπει πάντα να γίνεται μέτρηση των αερίων του αρτηριακού
περισσότερες πληροφορίες

Τι λένε οι πελάτες για τη Βοήθεια στο σπίτι

Ο μικρός γιός μου ακολουθεί μια θεραπεία η οποία βασίζεται στη χορήγηση εισπνεόμενων φαρμάκων. Απαραίτητη λοιπόν συσκευή γι αυτή τη θεραπεία είναι ο νεφελοποιητής. Απευθύνθηκα στην εταιρία "Β.Σ.Σ." η οποία μου πρότεινε τη χρήση του παιδικού νεφελοποιητή Mebby NebulBaby. Η θεραπεία σε λίγο ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία και χωρίς να έχουμε αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη συσκευή που μας πρότειναν οι άνθρωποι της "Β.Σ.Σ."!
Κώστας Θ.
Πριν ένα χρόνο αγόρασα ένα στρώμα κατακλίσεων και μια ηλεκτροκίνητη κλίνη για τη μητέρα μου η οποία είναι κατάκοιτη, από τότε και για οτιδήποτε χρειαστώ, από οδηγίες χρήσης, συμβουλές ή ακόμη και οποιαδήποτε νοσηλευτικής φύσεως φροντίδα χρειαστεί η μητέρα μου, απευθύνομαι και εμπιστεύομαι πλήρως την εταιρία ‘’Β.Σ.Σ.’’
Άννα Φ.
Είμαι αρκετό καιρό πελάτης της ‘’Β.Σ.Σ’’ καθώς έχω διάφορα προβλήματα ορθοπεδικής και νευρομυϊκής φύσεως, έχω αγοράσει προϊόντα όπως ανατομικό μαξιλάρι, μετεγχειρητική ζώνη, κηλεπίδεσμο και αυχενικό κολάρο. Δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα και δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τα προϊόντα ούτε από τους ανθρώπους της εταιρίας.
Μάριος Σ.
Είμαι συνταξιούχος και τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου, έχουμε ανάγκη από διάφορα προϊόντα τα οποία διευκολύνουν τη ζωή μας, π.χ. πάνες ακράτειας, περιπατητήρα βαδίσματος, μπαστούνι, πιεσόμετρο, διαχωριστή χαπιών, θερμοφόρα, θερμόμετρο κ.τ.λ. Για την αγορά όλων αυτών απευθυνόμαστε στη ΄΄Β.Σ.Σ.’’ όπου με τη φιλική συμπεριφορά και τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, μας δημιουργούν αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος στη δύσκολη αυτή ηλικία.
Αντώνης Γ.
Είμαι γιατρός και προμηθεύομαι από τη ‘’Β.Σ.Σ.’’ όλα τα αναλώσιμα είδη που χρειάζεται το ιατρείο μου σε καθημερινή βάση, εξεταστικά ρολά, γάντια, γάζες, επιθέματα, γλωσσοπίεστρα κ.τ.λ. Τους εμπιστεύομαι καθώς την εταιρία απαρτίζουν νοσηλευτές, χρόνια κινούμενοι μέσα στο χώρο της υγείας και ως εκ τούτου γνωρίζουν άμεσα τις ανάγκες ενός ιατρείου και μπορούν να ξεχωρίσουν και επιλέξουν προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Εμμανουήλ Τ.

Διαβάστε ιατρικά νέα, μας αφορούν όλους!

Ανεβασμένη χοληστερίνη:σημάδια και αντιμετώπιση.
Γαστροστομία & Ρινoγαστρικός σωλήνας ( Levin)
Διαβήτης τύπου 2
Διαβήτης Τύπου 2: Αναγνωρίζοντας Την Ασθένεια & Αντιμετωπίζοντας Τον Κίνδυνο.
Array για κονκάρδες μόνο στο concarda.com