Κατηγορίες

Αναπνευστήρας Prisma VENT50

Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο.
Κωδικός 0810185
Κατασκευαστής MOBIAKcare
Product quantity selection.
6600.00 Total product price.

Το Prisma VENT50 χειρίζεται τους ασθενείς μέσω μονού κυκλώματος με βαλβίδα ασθενούς.

Άλλες λειτουργίες και χαρακτηριστικά του ΡrismaVENT50 περιλαμβάνουν: μεγαλύτερο εύρος πίεσης μέχρι 50 hPa, ελεγχόμενη πίεση και όγκος αερισμού (MPVp και MPVv) και πρωτοποριακή λειτουργία πρόσθετης εμφύσησης αέρα στους πνεύμονες LIAM (Lung Insufflation Assist Maneuver) ιδιαίτερα χρήσιμη για ασθενείς με νευρομυϊκές παθήσεις και την διαχείριση εκκρίσεων.

Με αυτές τις βελτιώσεις ακόμη μεγαλύτερο φάσμα ασθενειών μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Η συσκευή διαθέτει πλήρες σύστημα διαχείρισης συναγερμού, ενσωματωμένο τροφοδοτικό και επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας έως και 12 ωρών.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Μονό κύκλωμα ασθενή 22mm
  • Καλώδιο ρεύματος
  •  Συνδετήρας O2 
  • Σετ 12 φίλτρα γύρης 
  • Σετ 2 φίλτρα αέρα 
  • Τσάντα μεταφοράς 
  • Κάρτα SD 
  • Οδηγίες Χρήσης

Εγγύηση: 2 έτη

Οδηγίες Χρήσης

Φυλλάδιο Prisma

Δείτε τον Συγκριτικό πίνακα LUISA vs PrismaVENT30 & 50 vs Ventilogic LS

Οι Αναπνευστήρες Prisma Vent Διαθέτουν:

• Εξαιρετική οθόνη με υψηλή αντίθεση & ευκρίνεια

• Εύκολο χειρισμό

• Δυναμικά μενού, απλή λειτουργία, αμεση βελτίωση

• Εύκολη περιστροφή της συσκευής 360

• Χαμηλό θόρυβο (Whisper – Quiet λειτουργία)

• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υγραντήρα Κωδ.: 0805030 (προαιρετικά)

• Αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά σελ. 73

Σχετικά προϊόντα

Αναπνευστήρας Luisa
8600.00
κωδικός: 0803100
Η ιδιαιτερότητα του αναπνευστήρα Luisa είναι η φορητότητα, ο μικρός και ελαφρύς σχεδιασμός. Μπορεί να λειτουργήσει σε οριζόντια και καθετή θέση, επίσης μπορεί να ...
Αναπνευστήρας Spencer Electronic 170
3500.00
κωδικός: 34006
Κατάλληλος για μη επεμβατικό αερισμό ενηλίκων και παιδιατρικών ασθενών....

Κατ'οίκον νοσηλεία

Η κατ’ οίκον φροντίδα είναι μια επιλογή διακριτικής και άνετης νοσηλείας που βελτιώνει σημαντικά τη ψυχική διάθεση του ασθενή, διευκολύνει την ανάρρωση του, μειώνει τον κίνδυνο για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, μειώνει τις χρονοβόρες μετακινήσεις, ενθαρρύνει και υποστηρίζει το οικείο περιβάλλον του ασθενούς.
περισσότερες πληροφορίες

Οξυγονοθεραπεία

Η οξυγονοθεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση υποξυγοναιμίας. Πριν από τη χορήγηση οξυγόνου πρέπει πάντα να γίνεται μέτρηση των αερίων του αρτηριακού
περισσότερες πληροφορίες

Τι λένε οι πελάτες για τη Βοήθεια στο σπίτι

Ο μικρός γιός μου ακολουθεί μια θεραπεία η οποία βασίζεται στη χορήγηση εισπνεόμενων φαρμάκων. Απαραίτητη λοιπόν συσκευή γι αυτή τη θεραπεία είναι ο νεφελοποιητής. Απευθύνθηκα στην εταιρία "Β.Σ.Σ." η οποία μου πρότεινε τη χρήση του παιδικού νεφελοποιητή Mebby NebulBaby. Η θεραπεία σε λίγο ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία και χωρίς να έχουμε αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη συσκευή που μας πρότειναν οι άνθρωποι της "Β.Σ.Σ."!
Κώστας Θ.
Πριν ένα χρόνο αγόρασα ένα στρώμα κατακλίσεων και μια ηλεκτροκίνητη κλίνη για τη μητέρα μου η οποία είναι κατάκοιτη, από τότε και για οτιδήποτε χρειαστώ, από οδηγίες χρήσης, συμβουλές ή ακόμη και οποιαδήποτε νοσηλευτικής φύσεως φροντίδα χρειαστεί η μητέρα μου, απευθύνομαι και εμπιστεύομαι πλήρως την εταιρία ‘’Β.Σ.Σ.’’
Άννα Φ.
Είμαι αρκετό καιρό πελάτης της ‘’Β.Σ.Σ’’ καθώς έχω διάφορα προβλήματα ορθοπεδικής και νευρομυϊκής φύσεως, έχω αγοράσει προϊόντα όπως ανατομικό μαξιλάρι, μετεγχειρητική ζώνη, κηλεπίδεσμο και αυχενικό κολάρο. Δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα και δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τα προϊόντα ούτε από τους ανθρώπους της εταιρίας.
Μάριος Σ.
Είμαι συνταξιούχος και τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου, έχουμε ανάγκη από διάφορα προϊόντα τα οποία διευκολύνουν τη ζωή μας, π.χ. πάνες ακράτειας, περιπατητήρα βαδίσματος, μπαστούνι, πιεσόμετρο, διαχωριστή χαπιών, θερμοφόρα, θερμόμετρο κ.τ.λ. Για την αγορά όλων αυτών απευθυνόμαστε στη ΄΄Β.Σ.Σ.’’ όπου με τη φιλική συμπεριφορά και τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, μας δημιουργούν αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος στη δύσκολη αυτή ηλικία.
Αντώνης Γ.
Είμαι γιατρός και προμηθεύομαι από τη ‘’Β.Σ.Σ.’’ όλα τα αναλώσιμα είδη που χρειάζεται το ιατρείο μου σε καθημερινή βάση, εξεταστικά ρολά, γάντια, γάζες, επιθέματα, γλωσσοπίεστρα κ.τ.λ. Τους εμπιστεύομαι καθώς την εταιρία απαρτίζουν νοσηλευτές, χρόνια κινούμενοι μέσα στο χώρο της υγείας και ως εκ τούτου γνωρίζουν άμεσα τις ανάγκες ενός ιατρείου και μπορούν να ξεχωρίσουν και επιλέξουν προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Εμμανουήλ Τ.

Διαβάστε ιατρικά νέα, μας αφορούν όλους!

Ανεβασμένη χοληστερίνη:σημάδια και  αντιμετώπιση.
Γαστροστομία & Ρινoγαστρικός σωλήνας ( Levin)
Διαβήτης τύπου 2
Διαβήτης Τύπου 2: Αναγνωρίζοντας Την Ασθένεια & Αντιμετωπίζοντας Τον Κίνδυνο.
Array για κονκάρδες μόνο στο concarda.com