Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας;

Η εταιρεία Βοήθεια Στο Σπίτι δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών υγείας από το 2013 και οι νοσηλευτές μας διαθέτουν εξειδικευμένη νοσηλευτική εμπειρία σε απαιτητικά τμήματα ιδιωτικών κλινικών. Τα καταστήματα μας, διαθέτουν μεγάλη ποικιλία ιατρικών, ορθοπεδικών & αναπνευστικών συσκευών. Το προσωπικό είναι ειδικά  εκπαιδευμένο για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για εσάς.

Τι υπηρεσίες παρέχει η εταιρεία μας;

Η εταιρεία Βοήθεια Στο Σπίτι είναι ιδιωτική εταιρεία πώλησης ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού , και έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ για όλα τα προϊόντα που δικαιολογούνται μέσω της σύμβασης που έχουμε υπογράψει. Όλα τα προϊόντα αναφέρονται στο ΦΕΚ του ΕΟΠΥΥ. Δυστυχώς για τις νοσηλευτικές υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια σχετική σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, με αποτέλεσμα το κόστος να το επιβαρύνεται εξ’ ολοκλήρου ο ασθενής.

Τι είναι η οξυγονοθεραπεία;

Η οξυγονοθεραπεία είναι η χορήγηση οξυγόνου μέσω ρινικής κάνουλας ή μάσκας. Πριν τη χορήγηση οξυγόνου γίνεται μέτρηση των αερίων του αίματος για να δούμε τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα για να καθορίσουμε την ποσότητα που θα χορηγηθεί αλλά και τον τρόπο χορήγησης.

Ποιοι ασθενείς χρήζουν οξυγονοθεραπείας;

Οι λόγοι που καθορίζουν αν ένας ασθενής χρειάζεται οξυγόνο είναι  οι εξής:

  • Αν το οξυγόνο στο αίμα είναι μικρότερο από 55 mm Hg.
  • Δεξιά καρδιακή ανεπάρκεια.
  • Πνευμονική υπέρταση.
  • Πολυερυθραιμία.

Ποια είναι η διαδικασία για να ξεκινήσει ένας ασθενής οξυγονοθεραπεία;

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να επισκεφθεί ένα πνευμονολόγο για να γίνουν οι κατάλληλες εξετάσεις και να δει αν συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους. Ο ιατρός θα συνταγογραφήσει την γνωμάτευση για την οξυγονοθεραπεία η οποία θα πρέπει να υπογραφεί από τον ελεγκτή ιατρό. Τέλος, ένας υπάλληλος της εταιρείας μας θα σας παραδώσει στο σπίτι το κατάλληλο μηχάνημα.

Τι πληρώνουμε για έναν συμπυκνωτή οξυγόνου;

Ο  συμπυκνωτής οξυγόνου συνήθως δίδεται με ενοικίαση, της οποίας το κόστος ανέρχεται στα 75,00€ /μήνα, αν όμως ο γιατρός σας τον έχει συνταγογραφήσει, καλύπτεται πλήρως από το ασφαλιστικό σας ταμείο. Έτσι το μόνο που θα κληθείτε να πληρώσετε είναι τα αναλώσιμα του συμπυκνωτή.

Κατ'οίκον νοσηλεία

Η κατ’ οίκον φροντίδα είναι μια επιλογή διακριτικής και άνετης νοσηλείας που βελτιώνει σημαντικά τη ψυχική διάθεση του ασθενή, διευκολύνει την ανάρρωση του, μειώνει τον κίνδυνο για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, μειώνει τις χρονοβόρες μετακινήσεις, ενθαρρύνει και υποστηρίζει το οικείο περιβάλλον του ασθενους.
περισσότερες πληροφορίες

Οξυγονοθεραπεία

Η οξυγονοθεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση υποξυγοναιμίας. Πριν από τη χορήγηση οξυγόνου πρέπει πάντα να γίνεται μέτρηση των αερίων του αρτηριακού
περισσότερες πληροφορίες

Τι λένε οι πελάτες για τη Βοήθεια στο σπίτι

Ο μικρός γιός μου ακολουθεί μια θεραπεία η οποία βασίζεται στη χορήγηση εισπνεόμενων φαρμάκων. Απαραίτητη λοιπόν συσκευή γι αυτή τη θεραπεία είναι ο νεφελοποιητής. Απευθύνθηκα στην εταιρία "Β.Σ.Σ." η οποία μου πρότεινε τη χρήση του παιδικού νεφελοποιητή Mebby NebulBaby. Η θεραπεία σε λίγο ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία και χωρίς να έχουμε αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη συσκευή που μας πρότειναν οι άνθρωποι της "Β.Σ.Σ."!
Κώστας Θ.
Πριν ένα χρόνο αγόρασα ένα στρώμα κατακλίσεων και μια ηλεκτροκίνητη κλίνη για τη μητέρα μου η οποία είναι κατάκοιτη, από τότε και για οτιδήποτε χρειαστώ, από οδηγίες χρήσης, συμβουλές ή ακόμη και οποιαδήποτε νοσηλευτικής φύσεως φροντίδα χρειαστεί η μητέρα μου, απευθύνομαι και εμπιστεύομαι πλήρως την εταιρία ‘’Β.Σ.Σ.’’
Άννα Φ.
Είμαι αρκετό καιρό πελάτης της ‘’Β.Σ.Σ’’ καθώς έχω διάφορα προβλήματα ορθοπεδικής και νευρομυϊκής φύσεως, έχω αγοράσει προϊόντα όπως ανατομικό μαξιλάρι, μετεγχειρητική ζώνη, κηλεπίδεσμο και αυχενικό κολάρο. Δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα και δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τα προϊόντα ούτε από τους ανθρώπους της εταιρίας.
Μάριος Σ.
Είμαι συνταξιούχος και τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου, έχουμε ανάγκη από διάφορα προϊόντα τα οποία διευκολύνουν τη ζωή μας, π.χ. πάνες ακράτειας, περιπατητήρα βαδίσματος, μπαστούνι, πιεσόμετρο, διαχωριστή χαπιών, θερμοφόρα, θερμόμετρο κ.τ.λ. Για την αγορά όλων αυτών απευθυνόμαστε στη ΄΄Β.Σ.Σ.’’ όπου με τη φιλική συμπεριφορά και τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, μας δημιουργούν αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος στη δύσκολη αυτή ηλικία.
Αντώνης Γ.
Είμαι γιατρός και προμηθεύομαι από τη ‘’Β.Σ.Σ.’’ όλα τα αναλώσιμα είδη που χρειάζεται το ιατρείο μου σε καθημερινή βάση, εξεταστικά ρολά, γάντια, γάζες, επιθέματα, γλωσσοπίεστρα κ.τ.λ. Τους εμπιστεύομαι καθώς την εταιρία απαρτίζουν νοσηλευτές, χρόνια κινούμενοι μέσα στο χώρο της υγείας και ως εκ τούτου γνωρίζουν άμεσα τις ανάγκες ενός ιατρείου και μπορούν να ξεχωρίσουν και επιλέξουν προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Εμμανουήλ Τ.

Διαβάστε ιατρικά νέα, μας αφορούν όλους!

Ανεβασμένη χοληστερίνη:σημάδια και  αντιμετώπιση.
Η χοληστερίνη είναι μια κηρώδης ουσία που βρίσκεται στα λιπαρά (λιπίδια) του αίματος. Ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από τη χοληστερίνη προκειμένου να δομήσει υγιή ...
Γαστροστομία & Ρινoγαστρικός σωλήνας ( Levin)
Η γαστροστομία είναι μια διαδικασία που εξασφαλίζει σίτιση και ενυδάτωση του ασθενούς σε καθημερινή 24ωρη βάση ανεξάρτητα τις ικανότητες κατάποσης του. Είναι η τεχνητή ...
Διαβήτης τύπου 2
Ο διαβήτης τύπου 2 οφείλεται στην υπερβολική αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα κι αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας.  ...
Εμβόλιο Μηνιγγίτιδας Β
Η Μηνιγγίτιδα τύπου Β παρουσιάζεται σε άτομα που έχουν προσβληθεί από το μικρόβιο που ονομάζεται μηνιγγιτιδόκκοκος Β. Το μικρόβιο αυτό μεταδίδεται κυρίως μέσω ...
Array για κονκάρδες μόνο στο concarda.com